| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
serkan_gungordu Site Admin

|
Tarih: Cmt May 10, 2008 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
İki gündür kaçan kupanın sokunu atlatmaya çalışıyorum. Ara ara El saka'nın ve Ergün'ün kaçırdığı penaltılar aklıma geliyor, ne büyük bir şansın elimizen kaçtığına şaşırıyorum. Aslında bu şoku daha bir süre atlatabileceğimi sanmıyorum.
Organizasyon bence dört dörtlüktü. Zaten farklı bir şey de beklemiyordum.
Bu organizasyonda emeği geçenlere, başta değerli admin, ince bacaklı büloma, Ural Abi'ye, Erdem'e, Saygın'a, Fatih'e, Onur Nazlıaka'ya ve emeği geçen, organizasyona gelip takımını ve bizleri bursa'da yalnız bırakmaya herkese,
Sabah yaşadığım göz problemimde bana yardımcı olan, eczaneye götürüp ilaç almamı sağlayan can kardeşime, gözümü ilaçlayarak sağlığıma kavuşmamı sağlayan laliş ve burak'a, tedavim sırasında sedye görevi gören evren'e ekstra ekstra teşekkürler....
Gerçekten film gibi bir gündü. Üzüntüsü, kısa süren sevincleri, heyecanı ile hayat boyu unutumayacak harika bir anıydı. Türkiye Kupası'nı acaba böyle trajik biçimde kaybeden başka takım, başka taraftar var mıdır? Maç sonundaki hayal kırıklığı ile laliş ve bernanın göz yaşları gözümün önüne geliyor hep... Kaybedilen ya da kazanılan (hiç önemli değil) nice kupa finalleri görmek nasip olsun hepimize.... _________________ Kona - Khuse - Mosheu
"sevinci taraftarla paylaşılmamış gol, asla tam bir gol değildir." |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgur_anac Yeni Alkara

|
Tarih: Pts May 12, 2008 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Aslında o kaçan iki penaltıyı düşününce insanın üzülmemesi elde değil gerçekten.. Fakat sağlık olsun, canları sağolsun hepsinin..Elllerinden gelen gayreti gösterdiler fakat olmadı, hiç de önemi yok zaten. Önemli olan o emeği ortay koymak değilmi..Bende gücüm yettiğince sizleri desteklemeye çalıştım fakat istediğimiz olmadı..Yine de canın(m)ız sağolsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
uralnadir Site Admin

|
Tarih: Sal May 13, 2008 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Yeni üyemiz Özgür ile bir fotoğraf.
Atkıya sulananlar için bir not. Atkı özgürün bende de kalmadı  |
|
| Başa dön |
|
 |
abreg_celem Site Admin

Kayıt: Jan 03, 2005 Mesajlar: 546 Nerden: Samsundan... Kurupelit dağının iki başından...
|
Tarih: Prş May 15, 2008 4:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bayağı geciktim ama hiç bahsetmemek çok büyük ayıp olurdu...
Maçtan bir kaç gün öncesinden bana ulaşan, Bursa'da buluşup tanıştığımız ve tribünde yanımızda yer alarak takımımızı destekleyen 15 civarında Samsunspor taraftarı arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.
Başarı ve menfaatin değil, ilkelerinin ardında yürüyen ve bu yolda mücadele verenlerle omuz omuza olmak bize mutluluk ve güç veriyor. Tekrar teşekkürler...
a|c _________________ Kalpağımı alır giderim... |
|
| Başa dön |
|
 |
seyhun_akar A L K A R A

Kayıt: Mar 16, 2003 Mesajlar: 2634 Nerden: eski aşağıeğlencelilerden kim kaldı şu memlekette..
|
Tarih: Cum May 16, 2008 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| abreg_celem demiş ki: | Bayağı geciktim ama hiç bahsetmemek çok büyük ayıp olurdu...
Maçtan bir kaç gün öncesinden bana ulaşan, Bursa'da buluşup tanıştığımız ve tribünde yanımızda yer alarak takımımızı destekleyen 15 civarında Samsunspor taraftarı arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.
Başarı ve menfaatin değil, ilkelerinin ardında yürüyen ve bu yolda mücadele verenlerle omuz omuza olmak bize mutluluk ve güç veriyor. Tekrar teşekkürler...
a|c |
bak bu çok ilginç bir hadise abreg.. neden daha önceden bahsetmedin..
detayları vermen dileğiyle..
-----------------
sonradan aklıma geldi.. adige kardeşlerimiz olabilir mi bu dostlar.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
onurnazliaka A L K A R A

Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 5080 Nerden: Hilal Mahallesi/ Çankaya
|
Tarih: Cmt May 17, 2008 4:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Dönüş yolundayız.Saat tahminen 04.45.Temelli'de durmuşuz ve Ankara 52 tabeası da hemen sağda.O kadar uykuluyum ki kendi kendime ''otobüs saatte 40'la falan gitse de biz biraz daha uyusak'' diyorum.Bu esnada gözüm ufka takılıyor.Mükemmel bir manzara.Yarım saat sonra güneş doğacak ve hava aydınlanacak.Ben baktığımda ise doğu yöne turuncu renklere bürünmüş,fakat batı yönü biraz karanlık.Solda tarlaların üzerindeki otlar yine de seçilebiliyor.
Polatlı üzerinden geçerken hep savaşlar aklıma gelir.O alabildiğine düz bozkır üzerinde gerçekleşmiş savaşlar.Yine o sabah güneşin ufukta yarattığı hafif aydınlığı görünce o aklıma geldi.Sanki 26 Ağustos 1921 ve Büyük Taaruz başlıyor.Gerek ufuk düzleminin konumu gerek coğrafi yapı gerek Kurtuluş filminde izlediğimiz o sahne bana bunu hatırlattı.Büyük Taaruz'u da yaddederek uyudum. |
|
| Başa dön |
|
 |
abreg_celem Site Admin

Kayıt: Jan 03, 2005 Mesajlar: 546 Nerden: Samsundan... Kurupelit dağının iki başından...
|
Tarih: Cmt May 17, 2008 10:35 am Mesaj konusu: |
|
|
| seyhun_akar demiş ki: |
bak bu çok ilginç bir hadise abreg.. neden daha önceden bahsetmedin..
detayları vermen dileğiyle..
-----------------
sonradan aklıma geldi.. adige kardeşlerimiz olabilir mi bu dostlar.. |
Seyhun, aslında çok fazla detay yok ama madem sen istedin, seni kıracağıma Vegalı kafası kırarım be!
Final maçından önce Ankara'da Bülent'in ofisinde organizasyon için çalışırken, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Teoman Taş(Timofte)'ı anma etkinlikleri sırasında tanıştığım ve farklı forumlarda Samsuni nicki ile tanıdığımız Mehmet Bey, telefonla bana ulaşarak Bursa'da yaşayan Samsunsporlu arkadaşlarının maçta Gençlerbirliği'ni desteklemek için tribünde olacaklarını haber verdi. Bunun üzerine, bu arkadaşlardan Recep Çalışkan ile görüştüm ve Bursa'da buluşmak üzere sözleştik. Maç günü ise önce stadyum önünde buluştuk, daha sonra içeride yine bir araya geldik. Yaklaşık 15 kişilik bir kadroyla maç boyu takımımızı desteklediler; tekrar teşekkür ederiz...
a|c _________________ Kalpağımı alır giderim... |
|
| Başa dön |
|
 |
onurnazliaka A L K A R A

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 1:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Artık pankart bağlamayı öğrendim.Zor oldu tabi.İki hafta önce bugün kavşaklara pankart asmaya sadece yardımcı olabildim,asıl işi Saygın Abi yaptı.Otobüslerde ise 5 otobüse bağladık durduk da ancak 6. otobüste öğrendim.Ama 6. otobüsünkini mükemmel bağlamışım,çok gergin oldu.Bir meziyet daha öğrendik,iyi oldu.Geç de olsa bu meziyete kavuştum.İnşallah yakında çekirdek de çitleyeceğim.
Ah bu dinlenme tesisleri.Bir TŞOF var sevdiğimiz o kadar.Hele o Orhan!Ömür de biraz kazıktı.Ah bu dinlenme tesisleri.Fırsat düşkünleri.Sizi gidi sizi.1liiraya aldığımız 80 gramlık Nestle baton veya kare çikolatıyı 2,5 milyona satan ekonomi düşmanlarını şiddetle kınıyorum.Dinlenme tesislerine yönelik eleştirilerimi de her deplasman yolculuğu sonrası dile getiriyorum.Toplumsal sorumluluk çünkü.
Yine bir diğer önemli tespit de Angara'nın memleketin ucuz şehirlerinden bir olması.Gerek Kayseri gerek Manisa gerek Eskişehir gerek Bursa yollarında tespitim bu yönde.Benzinlikleri inceleyen Ankara'nın değerini anlar.
Ankara güzel.Biz alışmışız bozkıra.Kavaktan başka ağaç bilmeyiz.Bir de ara sıra çam biliriz o kadar.Bozüyük'ü geçtikten sonraysa her yer yeşillik.İçimi bir sıkıntı bastı vallahi.Bozkır gibisi var mı?Hem ne o öyle sağ sol dağ.İnsanın üzerine yıkılacak gibi.Orta Anadolu güzel.Her yer bozkır.Alabildiğine düzlük,dağ olsa bile tek başına olduğu için insana sıkıntı vermiyor.Oralar insana sıkıntı veriyor.Hele Bursa sağ sol bina dağ.Hiç bir şey göremiyorsun.Ankara güzel.Temelli'de otıbüs durdu da düzlüğü görünce içimi bir ferahlık kapladı. |
|
| Başa dön |
|
 |
Baris_Ugurlu A L K A R A

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| onurnazliaka demiş ki: | | Ankara güzel.Biz alışmışız bozkıra.Kavaktan başka ağaç bilmeyiz.Bir de ara sıra çam biliriz o kadar.Bozüyük'ü geçtikten sonraysa her yer yeşillik.İçimi bir sıkıntı bastı vallahi.Bozkır gibisi var mı?Hem ne o öyle sağ sol dağ.İnsanın üzerine yıkılacak gibi.Orta Anadolu güzel.Her yer bozkır.Alabildiğine düzlük,dağ olsa bile tek başına olduğu için insana sıkıntı vermiyor.Oralar insana sıkıntı veriyor.Hele Bursa sağ sol bina dağ.Hiç bir şey göremiyorsun.Ankara güzel.Temelli'de otıbüs durdu da düzlüğü görünce içimi bir ferahlık kapladı. |
Ciddi mi söyledin bilemedim. Bende de tam tersi bir durum var. Bursa'ya yaklaştıkça içim ferahladı. |
|
| Başa dön |
|
 |
necdet_ozkazanci A L K A R A

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 3:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bozkırda doğup büyüyüp, bozkıra, onun görüntüsüne alışana Onur'un yazdıkları son derece normal geliyor. Aynı duyguları zaman zaman ben de hissediyorum. Sabaha karşı tan yeri ağırırken ya da akşam güneş battıktan hemen sonra bozkırın güzelliğini sözcüklerle anlatmak çok zor. Yaşamak gerekir. _________________ "Gençlerliyiz biz aga, yoktur inkârımız.
Bastonla maça gider ihtiyarımız!"
POLATLILI
http://basithikayeler.blogspot.com/
http://bagimsizyayin.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
onurnazliaka A L K A R A

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
| necdet_ozkazanci demiş ki: | | Bozkırda doğup büyüyüp, bozkıra, onun görüntüsüne alışana Onur'un yazdıkları son derece normal geliyor. Aynı duyguları zaman zaman ben de hissediyorum. Sabaha karşı tan yeri ağırırken ya da akşam güneş battıktan hemen sonra bozkırın güzelliğini sözcüklerle anlatmak çok zor. Yaşamak gerekir. |
+1923 |
|
| Başa dön |
|
 |
seyhun_akar A L K A R A

Kayıt: Mar 16, 2003 Mesajlar: 2634 Nerden: eski aşağıeğlencelilerden kim kaldı şu memlekette..
|
Tarih: Sal May 20, 2008 8:47 am Mesaj konusu: |
|
|
sevgili hemşerim abreg, bilgi paylaşımındaki açıklık ve berraklık için teşekkür eder senin nazarında samsunlu kardeşlerimizin de gözlerinden öperim..
bu arada aklıma geldi de demeden geçmeyim dedim, fotodaki samsunlu arkadasların gözlerinden ten renklerinden saçlarından okunabiliyor adige oldukları.. bak sana da ipucu verem..
allahını seven bak bunlar adigeye benzemiyor mu kardesim..
----------------
onur, antepin maloşan havasında nasılda özlettin şimdi bozkır havasını.. hele o çorum, kırıkkale, kırşehir yollarında giderken ki bozkır havası yok mudur.. insanın arabanın teybine bir ankara havası atıp oynayası gelir.. kafası eyise eger..

En son seyhun_akar tarafından Sal May 20, 2008 8:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
seyhun_akar A L K A R A

|
Tarih: Sal May 20, 2008 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
| Baris_Ugurlu demiş ki: | | onurnazliaka demiş ki: | | Ankara güzel.Biz alışmışız bozkıra.Kavaktan başka ağaç bilmeyiz.Bir de ara sıra çam biliriz o kadar.Bozüyük'ü geçtikten sonraysa her yer yeşillik.İçimi bir sıkıntı bastı vallahi.Bozkır gibisi var mı?Hem ne o öyle sağ sol dağ.İnsanın üzerine yıkılacak gibi.Orta Anadolu güzel.Her yer bozkır.Alabildiğine düzlük,dağ olsa bile tek başına olduğu için insana sıkıntı vermiyor.Oralar insana sıkıntı veriyor.Hele Bursa sağ sol bina dağ.Hiç bir şey göremiyorsun.Ankara güzel.Temelli'de otıbüs durdu da düzlüğü görünce içimi bir ferahlık kapladı. |
Ciddi mi söyledin bilemedim. Bende de tam tersi bir durum var. Bursa'ya yaklaştıkça içim ferahladı. |
alışmış kudurmuştan beterdir barış... o da sıkardı zamanı gelince..
|
 |
ulastol A L K A R A

|
Tarih: Sal May 20, 2008 10:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| TRT3'DE su anda maçın tekrarı var ilgilenenlere, |
|
| Başa dön |
|
 |
fatih_salman A L K A R A

Kayıt: Jul 14, 2006 Mesajlar: 4230 Nerden: Beypazarı / 1979
|
Tarih: Çrş May 21, 2008 12:31 am Mesaj konusu: |
|
|
| ulastol demiş ki: | | TRT3'DE su anda maçın tekrarı var ilgilenenlere, |
Buhranı tekrar yaşadım.
Kahe'nin iyi oyununu farketmiştim maçta ancak Engin de şahane oynamış. Seneye bir yerlere geleceksek bu sanki Engin'in ne oynayacağına bağlı. Kulübün acilen Engin'e özel bir psikoljik danışman ve kişilik geliştirme uzmanı tutması gerekir diye düşünüyorum.
Çakır'ın oyuna girdikten sonra girdiği iki pozisyon sahiden çok net pozisyonlar imiş. Aslını söylemek gerekirse pozisyonlara girerken yaptığı koşular mükemmel ama son vuruşları becerememiş.
Periç maçta çok iyiymiş ancak penaltılarda etkisiz bir kaleci izlenimi verdi. Ayağı çok düzgün en iyi penaltıyı o atmış. Kayserispor'un ilk penaltı golünde Ivankov vuruştan önce şaşırtmaca yapmış, Periç'in itirazı kesin haklıymış.
Maç boyu inanılmaz pres yapmışız hiç alan bırakmamışız ancak her zamanki gibi hücumda organize olmayı becerememişiz. _________________ Futbol arsada temiz ve güzel; borsada kirli ve çirkin... |
|
| Başa dön |
|
 |
|