10 MAYIS 2009 - ALKARALAR, Gençlerbirliği sevdalılarının naylon üye oylarıyla kulüpten ihraç edildiği, tarihimize kara bir leke olarak geçen bu utanç gününü asla unutmayacaklar...  
 ID:  Şifre:  Code: Security Code

Alkaralar ID

Şifre

EN KOMİKLER
veliozalp --18808 okunma 355 yanıt
Basından Haberler (devamı)
aksitozkural --375223 okunma 20 yanıt
2010-11 sezonu kombine biletleri
aksitozkural --1349 okunma 85 yanıt
Gençlerbirliği'nin Maçları Digiturk'te
halil_fide --1543 okunma 25 yanıt
Seyahat-Gezi-Turizm
onurnazliaka --5586 okunma 50 yanıt
İlk 11
mehmet_mecit --755 okunma 19 yanıt
Karabük sitesine göre şampiyonuz
cagri_nerkiz --307 okunma 4 yanıt
2010-2011 Fikstürü
serkan_gungordu --1167 okunma 25 yanıt
Yeni gelenler buraya
abreg_celem --50775 okunma 1171 yanıt
Kandiliniz Kutlu olsun.
aksitozkural --2120 okunma 48 yanıt
Süper Lig Takımlarına ait Tüm Gelişmeler...
onurnazliaka --31539 okunma 591 yanıt
Yeni Hocamız Thomas Doll
onurnazliaka --11329 okunma 172 yanıt
2010-11 transfer muhabbetleri (devamı)
fatih_salman --1391 okunma 84 yanıt
Cogito Dergisi Haziran Sayısı
uralnadir --164 okunma 4 yanıt
Dünya Basketbol Şampiyonası 2010
cagri_dogrul --900 okunma 16 yanıt
Hacettepe 2010/ 2011
onurnazliaka --180 okunma 4 yanıt
2010 Dünya Kupası (devamı)
serkan_gungordu --280 okunma 31 yanıt
bugun çalan muzik
cagri_nerkiz --41792 okunma 555 yanıt
Tek Karede Maç Tahmini
halil_fide --3716 okunma 163 yanıt
Şişman Kalecinin Hikâyesi...
necdet_ozkazanci --170 okunma 1 yanıt
Site Yönetiminden Arıza İle İlgili Duyuru
necdet_ozkazanci --1139 okunma 28 yanıt
Basından Haberler
fatihhamzacebi --375173 okunma 7154 yanıt
Dünya Kupası Tahmin Oyunu
erdem_ceydilek --653 okunma 17 yanıt
KAYIP ARANIYOR
ozan_guler --2642 okunma 31 yanıt
Başınız sağolsun Akşit Abi
Ergun İnal --680 okunma 29 yanıt
2010 Dünya Kupası (1. bölüm)
mustafa_ates --160 okunma 94 yanıt
Başımız Sağolsun.
mehmet_galip --2092 okunma 59 yanıt
Olan Biten...Tebrikler Bülent Atlas
Mehmet_Doruk --7941 okunma 124 yanıt
Gözden kaçmasın topiği
abreg_celem --7099 okunma 46 yanıt
5000'lik üye
onurnazliaka --2587 okunma 59 yanıt
1:Alper Ersoy
2:Geremi Sorele Njitap Fotso
3:Chris Wade
4:Serdar Kulbilge
5:Hurşit Meriç
6:Münir Özkural (Serçe Münir)
7:Aykut Demir
8:Phiri
9:Jacques Momha
10:Orhan Şam
11:Labinot Harbuzi
12:Jorge Roberto Rinaldi
13:Hugo Mario Nuremberg
14:Clodio Hugo Zacarias
15:Cengiz Yalvaç
16:Ahmet Ay
17:Çınar Vurur
18:Oytun Akyol
19:Thomas Doll
20:Babangida

Alkaralar Dinlenme Tesisları :: Başlığı Görüntüle - 7 MAYIS 2008 BURSA'da Kupa Finalinde Hep Beraber Tek Yürek

7 MAYIS 2008 BURSA'da Kupa Finalinde Hep Beraber Tek Yürek
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 21, 22, 23  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Alkaralar Dinlenme Tesisları Forum Ana Sayfası -> Deplasman Yolcuları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_gungordu
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: Cmt May 10, 2008 1:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İki gündür kaçan kupanın sokunu atlatmaya çalışıyorum. Ara ara El saka'nın ve Ergün'ün kaçırdığı penaltılar aklıma geliyor, ne büyük bir şansın elimizen kaçtığına şaşırıyorum. Aslında bu şoku daha bir süre atlatabileceğimi sanmıyorum.

Organizasyon bence dört dörtlüktü. Zaten farklı bir şey de beklemiyordum.

Bu organizasyonda emeği geçenlere, başta değerli admin, ince bacaklı büloma, Ural Abi'ye, Erdem'e, Saygın'a, Fatih'e, Onur Nazlıaka'ya ve emeği geçen, organizasyona gelip takımını ve bizleri bursa'da yalnız bırakmaya herkese,

Sabah yaşadığım göz problemimde bana yardımcı olan, eczaneye götürüp ilaç almamı sağlayan can kardeşime, gözümü ilaçlayarak sağlığıma kavuşmamı sağlayan laliş ve burak'a, tedavim sırasında sedye görevi gören evren'e ekstra ekstra teşekkürler....

Gerçekten film gibi bir gündü. Üzüntüsü, kısa süren sevincleri, heyecanı ile hayat boyu unutumayacak harika bir anıydı. Türkiye Kupası'nı acaba böyle trajik biçimde kaybeden başka takım, başka taraftar var mıdır? Maç sonundaki hayal kırıklığı ile laliş ve bernanın göz yaşları gözümün önüne geliyor hep... Kaybedilen ya da kazanılan (hiç önemli değil) nice kupa finalleri görmek nasip olsun hepimize....

"sevinci taraftarla paylaşılmamış gol, asla tam bir gol değildir."
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozgur_anac
Yeni Alkara
Yeni Alkara

MesajTarih: Pts May 12, 2008 11:55 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında o kaçan iki penaltıyı düşününce insanın üzülmemesi elde değil gerçekten.. Fakat sağlık olsun, canları sağolsun hepsinin..Elllerinden gelen gayreti gösterdiler fakat olmadı, hiç de önemi yok zaten. Önemli olan o emeği ortay koymak değilmi..Bende gücüm yettiğince sizleri desteklemeye çalıştım fakat istediğimiz olmadı..Yine de canın(m)ız sağolsun...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
uralnadir
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: Sal May 13, 2008 10:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni üyemiz Özgür ile bir fotoğraf.

Atkıya sulananlar için bir not. Atkı özgürün bende de kalmadı icon_smile.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
abreg_celem
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: Prş May 15, 2008 4:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bayağı geciktim ama hiç bahsetmemek çok büyük ayıp olurdu...

Maçtan bir kaç gün öncesinden bana ulaşan, Bursa'da buluşup tanıştığımız ve tribünde yanımızda yer alarak takımımızı destekleyen 15 civarında Samsunspor taraftarı arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.

Başarı ve menfaatin değil, ilkelerinin ardında yürüyen ve bu yolda mücadele verenlerle omuz omuza olmak bize mutluluk ve güç veriyor. Tekrar teşekkürler...

a|c
seyhun_akar
A L K A R A
A L K A R A

Nerden: eski aşağıeğlencelilerden kim kaldı şu memlekette..

MesajTarih: Cum May 16, 2008 7:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abreg_celem demiş ki:
Bayağı geciktim ama hiç bahsetmemek çok büyük ayıp olurdu...

Maçtan bir kaç gün öncesinden bana ulaşan, Bursa'da buluşup tanıştığımız ve tribünde yanımızda yer alarak takımımızı destekleyen 15 civarında Samsunspor taraftarı arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.

Başarı ve menfaatin değil, ilkelerinin ardında yürüyen ve bu yolda mücadele verenlerle omuz omuza olmak bize mutluluk ve güç veriyor. Tekrar teşekkürler...

a|c

bak bu çok ilginç bir hadise abreg.. neden daha önceden bahsetmedin..
detayları vermen dileğiyle..

-----------------
sonradan aklıma geldi.. adige kardeşlerimiz olabilir mi bu dostlar..
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 4:09 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dönüş yolundayız.Saat tahminen 04.45.Temelli'de durmuşuz ve Ankara 52 tabeası da hemen sağda.O kadar uykuluyum ki kendi kendime ''otobüs saatte 40'la falan gitse de biz biraz daha uyusak'' diyorum.Bu esnada gözüm ufka takılıyor.Mükemmel bir manzara.Yarım saat sonra güneş doğacak ve hava aydınlanacak.Ben baktığımda ise doğu yöne turuncu renklere bürünmüş,fakat batı yönü biraz karanlık.Solda tarlaların üzerindeki otlar yine de seçilebiliyor.

Polatlı üzerinden geçerken hep savaşlar aklıma gelir.O alabildiğine düz bozkır üzerinde gerçekleşmiş savaşlar.Yine o sabah güneşin ufukta yarattığı hafif aydınlığı görünce o aklıma geldi.Sanki 26 Ağustos 1921 ve Büyük Taaruz başlıyor.Gerek ufuk düzleminin konumu gerek coğrafi yapı gerek Kurtuluş filminde izlediğimiz o sahne bana bunu hatırlattı.Büyük Taaruz'u da yaddederek uyudum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
abreg_celem
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 10:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seyhun_akar demiş ki:

bak bu çok ilginç bir hadise abreg.. neden daha önceden bahsetmedin..
detayları vermen dileğiyle..

-----------------
sonradan aklıma geldi.. adige kardeşlerimiz olabilir mi bu dostlar..

Seyhun, aslında çok fazla detay yok ama madem sen istedin, seni kıracağıma Vegalı kafası kırarım be!

Final maçından önce Ankara'da Bülent'in ofisinde organizasyon için çalışırken, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Teoman Taş(Timofte)'ı anma etkinlikleri sırasında tanıştığım ve farklı forumlarda Samsuni nicki ile tanıdığımız Mehmet Bey, telefonla bana ulaşarak Bursa'da yaşayan Samsunsporlu arkadaşlarının maçta Gençlerbirliği'ni desteklemek için tribünde olacaklarını haber verdi. Bunun üzerine, bu arkadaşlardan Recep Çalışkan ile görüştüm ve Bursa'da buluşmak üzere sözleştik. Maç günü ise önce stadyum önünde buluştuk, daha sonra içeride yine bir araya geldik. Yaklaşık 15 kişilik bir kadroyla maç boyu takımımızı desteklediler; tekrar teşekkür ederiz...

a|c
onurnazliaka
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 1:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Artık pankart bağlamayı öğrendim.Zor oldu tabi.İki hafta önce bugün kavşaklara pankart asmaya sadece yardımcı olabildim,asıl işi Saygın Abi yaptı.Otobüslerde ise 5 otobüse bağladık durduk da ancak 6. otobüste öğrendim.Ama 6. otobüsünkini mükemmel bağlamışım,çok gergin oldu.Bir meziyet daha öğrendik,iyi oldu.Geç de olsa bu meziyete kavuştum.İnşallah yakında çekirdek de çitleyeceğim. icon_biggrin.gif

Ah bu dinlenme tesisleri.Bir TŞOF var sevdiğimiz o kadar.Hele o Orhan!Ömür de biraz kazıktı.Ah bu dinlenme tesisleri.Fırsat düşkünleri.Sizi gidi sizi.1liiraya aldığımız 80 gramlık Nestle baton veya kare çikolatıyı 2,5 milyona satan ekonomi düşmanlarını şiddetle kınıyorum.Dinlenme tesislerine yönelik eleştirilerimi de her deplasman yolculuğu sonrası dile getiriyorum.Toplumsal sorumluluk çünkü.

Yine bir diğer önemli tespit de Angara'nın memleketin ucuz şehirlerinden bir olması.Gerek Kayseri gerek Manisa gerek Eskişehir gerek Bursa yollarında tespitim bu yönde.Benzinlikleri inceleyen Ankara'nın değerini anlar.

Ankara güzel.Biz alışmışız bozkıra.Kavaktan başka ağaç bilmeyiz.Bir de ara sıra çam biliriz o kadar.Bozüyük'ü geçtikten sonraysa her yer yeşillik.İçimi bir sıkıntı bastı vallahi.Bozkır gibisi var mı?Hem ne o öyle sağ sol dağ.İnsanın üzerine yıkılacak gibi.Orta Anadolu güzel.Her yer bozkır.Alabildiğine düzlük,dağ olsa bile tek başına olduğu için insana sıkıntı vermiyor.Oralar insana sıkıntı veriyor.Hele Bursa sağ sol bina dağ.Hiç bir şey göremiyorsun.Ankara güzel.Temelli'de otıbüs durdu da düzlüğü görünce içimi bir ferahlık kapladı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Baris_Ugurlu
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 2:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onurnazliaka demiş ki:
Ankara güzel.Biz alışmışız bozkıra.Kavaktan başka ağaç bilmeyiz.Bir de ara sıra çam biliriz o kadar.Bozüyük'ü geçtikten sonraysa her yer yeşillik.İçimi bir sıkıntı bastı vallahi.Bozkır gibisi var mı?Hem ne o öyle sağ sol dağ.İnsanın üzerine yıkılacak gibi.Orta Anadolu güzel.Her yer bozkır.Alabildiğine düzlük,dağ olsa bile tek başına olduğu için insana sıkıntı vermiyor.Oralar insana sıkıntı veriyor.Hele Bursa sağ sol bina dağ.Hiç bir şey göremiyorsun.Ankara güzel.Temelli'de otıbüs durdu da düzlüğü görünce içimi bir ferahlık kapladı.

Ciddi mi söyledin bilemedim. Bende de tam tersi bir durum var. Bursa'ya yaklaştıkça içim ferahladı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
necdet_ozkazanci
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 3:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bozkırda doğup büyüyüp, bozkıra, onun görüntüsüne alışana Onur'un yazdıkları son derece normal geliyor. Aynı duyguları zaman zaman ben de hissediyorum. Sabaha karşı tan yeri ağırırken ya da akşam güneş battıktan hemen sonra bozkırın güzelliğini sözcüklerle anlatmak çok zor. Yaşamak gerekir.

POLATLILI
http://basithikayeler.blogspot.com/
http://bagimsizyayin.blogspot.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onurnazliaka
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 6:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

necdet_ozkazanci demiş ki:
Bozkırda doğup büyüyüp, bozkıra, onun görüntüsüne alışana Onur'un yazdıkları son derece normal geliyor. Aynı duyguları zaman zaman ben de hissediyorum. Sabaha karşı tan yeri ağırırken ya da akşam güneş battıktan hemen sonra bozkırın güzelliğini sözcüklerle anlatmak çok zor. Yaşamak gerekir.

+1923
Başa dön
seyhun_akar
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Sal May 20, 2008 8:47 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevgili hemşerim abreg, bilgi paylaşımındaki açıklık ve berraklık için teşekkür eder senin nazarında samsunlu kardeşlerimizin de gözlerinden öperim..
bu arada aklıma geldi de demeden geçmeyim dedim, fotodaki samsunlu arkadasların gözlerinden ten renklerinden saçlarından okunabiliyor adige oldukları.. bak sana da ipucu verem..
icon_smile.gif

allahını seven bak bunlar adigeye benzemiyor mu kardesim.. icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
icon_lol.gif

----------------
onur, antepin maloşan havasında nasılda özlettin şimdi bozkır havasını.. hele o çorum, kırıkkale, kırşehir yollarında giderken ki bozkır havası yok mudur.. insanın arabanın teybine bir ankara havası atıp oynayası gelir.. kafası eyise eger..
icon_smile.gif

En son seyhun_akar tarafından Sal May 20, 2008 8:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seyhun_akar
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Sal May 20, 2008 8:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Baris_Ugurlu demiş ki:
onurnazliaka demiş ki:

Ciddi mi söyledin bilemedim. Bende de tam tersi bir durum var. Bursa'ya yaklaştıkça içim ferahladı.

alışmış kudurmuştan beterdir barış... o da sıkardı zamanı gelince..
icon_smile.gif
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Sal May 20, 2008 10:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TRT3'DE su anda maçın tekrarı var ilgilenenlere,
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatih_salman
A L K A R A
A L K A R A

MesajTarih: Çrş May 21, 2008 12:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ulastol demiş ki:
TRT3'DE su anda maçın tekrarı var ilgilenenlere,

Buhranı tekrar yaşadım.

Kahe'nin iyi oyununu farketmiştim maçta ancak Engin de şahane oynamış. Seneye bir yerlere geleceksek bu sanki Engin'in ne oynayacağına bağlı. Kulübün acilen Engin'e özel bir psikoljik danışman ve kişilik geliştirme uzmanı tutması gerekir diye düşünüyorum.

Çakır'ın oyuna girdikten sonra girdiği iki pozisyon sahiden çok net pozisyonlar imiş. Aslını söylemek gerekirse pozisyonlara girerken yaptığı koşular mükemmel ama son vuruşları becerememiş.

Periç maçta çok iyiymiş ancak penaltılarda etkisiz bir kaleci izlenimi verdi. Ayağı çok düzgün en iyi penaltıyı o atmış. Kayserispor'un ilk penaltı golünde Ivankov vuruştan önce şaşırtmaca yapmış, Periç'in itirazı kesin haklıymış.

Maç boyu inanılmaz pres yapmışız hiç alan bırakmamışız ancak her zamanki gibi hücumda organize olmayı becerememişiz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Alkaralar Dinlenme Tesisları Forum Ana Sayfası -> Deplasman Yolcuları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 21, 22, 23  Sonraki
22. sayfa (Toplam 23 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

|    Fikstür Belirlendi     |    Maçlarımızın Tamamı Televizyonda     |    Efsaneler Toplandı     |    Transferde Durmak Yok     |    Curri İmzayı Attı     |    Kombinesiz Alkara Kalmasın!!!     |    Ziya Adnan: İki Şehirden Futbol Manzaraları     |    Zec'i Kaptık     |    Oktay ve Haluk da Aramıza Katıldı...     |    Billy Mehmet İmzayı Attı, Sıra Zec'te...     |    Zec'in Rötarı Kafaları Karıştırdı     |    Transfer Çalışmaları...     |    Anlamlı Veda 2-1     |    Tebrikler Bursaspor!!!     |    Berabere Kaldık.     |    Denizli'deyiz...     |    Haydi Gençler, Seriye Devam...     |    Uğur Meleke: Hakeme gözlük     |    Bursaspor'la Karşılaşıyoruz...     |    Unutmadık, Unutmayacağız...     ------

Güncel Spor Haberleri Klasspor'da
Turkish en iyi site arama zambazingosu